GVBcursus.nl staat voor plezier, laagdrempelig én betaalbaar

GVBcursus.nl is een onderdeel van NederlandGolft en staat voor plezier, laagdrempelig en betaalbaar. Golf werd en wordt door velen nog steeds als een kostbare en ingewikkelde bezigheid gezien. NederlandGolft en haar club vinden dat golf vooral leuk moet zijn en wil deze prachtige sport nu toegankelijk én betaalbaar maken. Voor iedereen.

Wilt u beginnen met golfen? Dan raden wij u aan om met een 2-daagse cursus te starten en zo alle basisprincipes onder de knie te krijgen. Om straks de baan op te kunnen, moet u een theorie-examen afleggen. Dit kunt u thuis online oefenen. Vlak voor het examen heeft u ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan onze theoriecursus. Deze cursus én het examen zitten bij de prijs van de weekendcursus inbegrepen. Driven, chippen, putten, bunkers, alle basistechtnieken van golf worden behandeld. Na het halen van uw theorie-examen bent u helemaal klaar om deel te nemen aan onze beginnerwedstrijden en kunt u uw score voor Handicap 54 (voormalig GVB) halen!

Wilt u echt aan uw spel en techniek gaan werken, dan biedt onze partner Stichting ClubGolf u na het weekend onbeperkt golflessen aan . U krijgt les van ervaren teaching professionals op ruim twintig locaties. Besluit u onbeperkt vervolglessen te nemen, dan zult u zien dat uw golfspel snel vooruit gaat.